კატალოგი
თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზოლებად. მოვამზადოთ საკმაოდ სქელი ცომი ბრინჯისა და ხორბლის ფქვილისაგან, დავამატოთ კვერცხის ცილა, ღვინო...
ანანასის ნაჭრები, მსხვილად დაჭრილი პამიდორი, ფორთოხლის თესლგაცლილი ნაჭრები და წვრილად დაჭრილი კოჭა შევურიოთ შაქარი, მარილი, ლიმონის წვენი...
თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შევურიოთ სიმინდის ფქვილი, კვერცხის გული, მცენარეული ზეთი, მწვანილი და დესერტის...
თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი და ასე გავაჩეროთ. მწვანილი სუპისათვის დავჭრათ და მოვშუშოთ მარგარინში. თევზს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი...
ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ და შევურიოთ ბრინჯს, დავამატოთ სოიოს სოუსი და დავდგათ თბილ ადგილას. ღვიძლს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი...
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. მწვანე მუხუდო გავრეცხოთ, ბულიონი დავდგათ ცეცხლზე, წამოვადუღოთ, ჩავაყაროთ მომზადებული მუხუდო...
ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ, გადავიტანოთ საწურში და დავასხათ ცივი წყალი. კვერცხის გული, მდოგვი, შაქარი, ძმარი, მარილი, კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი...