კატალოგი
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწოთ. დავაამტოთ ნიორი, მსხვილად დაჭრილი ხახვი და ცოტა წყალი, ხორცის მზადყოფნამდე ცოტა ხნით ადრე კი დავამატოთ გარეცხილი...
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღერები და ჭრელი ლობიოს მარცვლები, შევურიოთ კარაქი. დავასხათ თეთრი ხორცის სოუსი და მივიყვანოთ დუღილამდე...
წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და ნიორთან ერთად. შემდეგ ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ 15 წუთის განმავლობაში...
ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატოთ მარილი და პილპილი. არაჟანი, კვერცხის გული და იოგურტი (მაწონი) ავთქვიფოთ, ფრთხილად ჩავასხათ ცხელ ბულიონში...
ქათამი მოვხარშოთ დარბილებამდე მსხვილად დაჭრილ მწვანილთან და სანელებლებთან ერთად. ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ და შევბრაწოთ ნახევარ პორცია მცენარეულ...
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის...
ფქვილში გავაკეთოთ ჩაღრმავება, ჩავასხათ მასში თბილ წყალში, ძმარში, მარილსა და მცენარეულ ზეთში გახსნილი კვერცხი და ფრთხილად მოვზილოთ ცომი. ცომი ვზილოთ...