კატალოგი
ხორცი კარგად ავურიოთ ყველში, წვრილად დაჭრილ ხახვში, კვერცხში და დამბალ ფუნთუშაში. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. მივცეტ "კლიოცკის" ფორმა, მოვხარშოთ...
ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვაცალოთ დაწურვა, შემდეგ მსუბუქად მოვშუშოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, მარილი, პილპილი. ტაფას წავუსვათ...
მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურად. გასუფთავებული, წვრილად დაჭრილი სოკო და მწვანილი შევბრაწოთ ნახევარ პორცია ცხიმში, დავამატოთ ცოტა წყალი...
წვრილად დაჭრილი ხავხი მსუბუქად შევაწითლოთ კარაქში (1 სუფრის კოვზი). ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ და დავამატოთ ხახვს. განუწყვეტლივ ვურიოთ. როდესაც ხახვი...
ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ დარბილებულ, დასრესილ ფუნთუშასთან ერთად. დავჭრათ მთლიანი ხახვის თავებიდან ამოღებული ხახვი (ხახვის თავებს...
ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. დავამატოთ ბოსტნეული, დაფნისა და როზმარინის ფოთლები. ყველაფერი შევწვათ ტაფაზე...