კატალოგი
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი. ფქვილის, კვერცხის, ლუდისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი...
მარგარინი გავადნოთ ტაფაზე, მოვხრაკოთ მასში ფქვილი, ეს მასა გავხსნათ რძეში. დავამატოთ ტომატის პიურე და ყველი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. ავთქვიფოთ კვერცხი...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 საათით, რომ ამოფუვდეს, კიდევ ერთხელ გადავურიოთ და მოვათავსოთ გამოსაცხობად საჭირო ფორმაში. ფორმა საკმაოდ...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 საათით, რომ ამოფუვდეს, კიდევ ერთხელ გადავურიოთ და მოვათავსოთ გამოსაცხობად საჭირო ფორმაში. ფორმა საკმაოდ...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 საათით, რომ ამოფუვდეს, კიდევ ერთხელ გადავურიოთ და მოვათავსოთ გამოსაცხობად საჭირო ფორმაში. ფორმა საკმაოდ...
ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვოთ მთელი ღამით. მეორე დღეს დამბალ ლობიოს დავამატოთ ზეთი, დასრესილი ნიორი, სალბი, დაჭრილი პამიდორი და მსხვილად...
შნიცელებს წავუსვათ მარილი, პილპილი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბაზილიკა და ზირა, შევწვათ ორივე მხრიდან არც ისე ცხელ ტაფაზე. შნიცელები გადმოვიღოთ ტაფიდან...