კატალოგი
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკოთ დაჭრილ ხახვთან და პამიდორთან ერთად. როდესაც ხორცი ნახევრად მზად იქნება, დავამატოთ დატეხილი ლობიოს ღერები...
გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის კომბოსტო მოვხარშოთ მსუბუქად დამარილებულ წყალში ისე, რომ არ დაიშალოს. მარგარინისა და ფქვილისაგან მოვამზადოთ...
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი კრახმალი. დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის...
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე...
შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავრეცხოთ რამოდენიმეჯერ და ვხარშოთ მზადყოფნამდე მსუბუქად დამარილებულ წყალში. დავდგათ დასაწურად, როდესაც დაიწურება...
თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წავუსვათ კარაქი და შევბრაწოთ. ჩავდოთ ისინი ცეცხლგამძლე ჭურჭელში. დავასხათ ბულიონი. დავამატოთ უმი კვერცხი...
დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვხრაკოთ ზეთში, დავამატოთ ნიახური და სტაფილო. ყველაფერი ერთად მოვშუშოთ. შემდეგ დავამატოთ ბულიონი, ტომატ-პასტა, მარილი...