კატალოგი
სუპი პანადელი ოჯახურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანილი ვხარშოთ ბულიონში მზადყოფნამდე. ამასობაში ფუნთუშები (შეიძლება იყოს ძველიც) დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, შევბრაწოთ ცხიმში და შემდეგ მოვხარშოთ ბულიონში, შემდეგ ყველაფერი გავწუროთ საწურში. რძეში ათქვეფილი კვერცხის გული ჩავამატოთ სუპში, მოვაყაროთ მარილი და ოხრახუში. სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ გახეხილი ყველი.
მასალა:
2 პორციაზე
¾ ლიტრი ხორცის ბულიონი
მწვანილის პატარა კონა
2-3 ცალი ფუნთუშა
1 სუფრის კოვზი ცხიმი
მარილი
მუსკატის კაკალი
½ ჭიქა რძე ან ნაღები
1 ცალი კვერცხის გული
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ 1-2 ნაჭერი გახეხილი ყველი
პოპულარული რეცეპტი

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ-მრგვალ ნაჭ...

მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...

წვიმა, ლუდი და ცხვრის გულ-მკერდი...

გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5...

დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კა...