კატალოგი
ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მარგარინის, მარილისა და შაქრისაგან მოვზილოთ ცომი. ვაცალოთ ცომს ამოფუება, გავაბრტყელოდ არც თუ ისე თხელ ფირფიტად...
პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალა, ხახვი და მწვანილი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში და შევურიოთ პურის კუბიკებს. რძეში გავხსნათ ფქვილი, კვერცხი...
ფქვილი გავცრათ ჯამში, გავუკეთოთ ჩაღრმავება და ჩავასხათ შიგნით თბილი რძე, რომელშიც წინასწარ გავხსნათ დროჟი, შაქარი და კარაქი. დავამატოთ კვერცხი და მარილი. მოვზილოთ...
ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კოვზი კარაქის, წყლისა და მარილისაგან მოვზილოთ თხელი ცომი და ვაცალოთ გაფუება. შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, დავყოთ...
გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, დავუმატოთ წყალი, მარგარინი ან კარაქი, მარილი და 2 ცალი კვერცხის გული. გავაბრტყელოთ და დავყოთ ოთხკუთხედებად...
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი დავბეგვოთ და მოვაყაროთ მარილი. ხორცი ტაფაზე დავალაგოთ რიგრიგობით სალის თხელ ნაჭრებთან და ღორის...
ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები ჩოთქით გავუხეხოთ, დავაჭრათ ფრჩხილები. თავი ზემოდან, ფრთებქვეშ შევუცუროთ, ფეხები ტანზე მივუბათ. ტანი...