კატალოგი
ბატი კვერცხით
ბეჭდვა |
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრებად დავჭრათ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხრაკოთ, სანამ თავის ქონს არ გამოუშვებს. ჩავყაროთ ქვაბში წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოშუშვისთანავე დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი დაიფაროს. როცა მზად იქნება, დავაყაროთ მარილი, ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები და ხარშვის დასრულებისას გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბატი
ხახვი - 4-5 თავი
კვერცხი - 4-5 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
3 კვერცხის გული გავთქვიფოთ და შევურ...
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...
მშრალი ფუნთუშები დავალბოთ წყალში და...
ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...
კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, ...
საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...