კატალოგი
ბატი კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრებად დავჭრათ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხრაკოთ, სანამ თავის ქონს არ გამოუშვებს. ჩავყაროთ ქვაბში წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოშუშვისთანავე დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი დაიფაროს. როცა მზად იქნება, დავაყაროთ მარილი, ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები და ხარშვის დასრულებისას გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბატი
ხახვი - 4-5 თავი
კვერცხი - 4-5 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

200 გრამი კარაქი და 2,5 ჩაის ჭიქა ფ...

ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...

გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხები, დავამა...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათმის კუჭ...

გათლილი კარტოფილი მოვხარშოთ წვრილად...