კატალოგი
ცხვირს ხორცი დავჭრათ 2 სმ სიგრძის და 1 სმ სისქის ნაჭრებად, მსუბუქად დავბეგვოთ და ცოტა ხნით ჩავაწყოთ მცენარეული ზეთის, ხახვის, პილპილის, მარილის...
კვახი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ თაფლში. ვაშლი და ნესვი დავჭრათ კუბიკებად, შევურიოთ კვახს და მოვასხათ ლიმონის წვენი...
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ხორცის ბულიონში. იქვე ჩავამატოთ კარაქში მსუბუქად შემწვარი ხახვი. ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დავამატოთ...
კალმახი გავასუფთავოთ და გამოვრეცხოთ, შემდეგ თითოეულ თევზს მოვაჭრათ ზურგის ფარფლები. ასე მომზადებული თევზი შევწვათ ორივე მხრიდან კარგად გაცხელებულ...
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვაყაროთ მარილი. შიგთავსისათვის ავიღოთ მცენარელ ზეთში მსუბუქად მოხრაკული დანაყილი ნიგოზი, ქიშმიში...
ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დამბალი მუხუდო, მოვათავსოთ ტაფაში ხორცთან ერთად, დავასხათ ცივი წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. ფრთხილად...
"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრებისაგან პირველ რიგში თავისი ფორმით განსხვავდება, ჩვეულებრივ ის უფრო ვიწრო და მაღალია, გარდა ამისა, "კულებიაკას" ფენებზე...