კატალოგი
ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ამოვჭრათ 2 ფილეს ნაჭერი ძვლებიანად. მოვაშოროთ მყესები, და ხორცის თითო ნაჭერი გავყოთ ორ ნაწილად ისე, რომ გამოვიდეს...
თევზის თავი, ფხები და კანი 30 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ 2 ¼ ლიტრ ოდნავ დამარილებულ წყალში. კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად, ხახვი წვრილად დავჭრათ და...
მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ან უცხიმო ბულიონში, ვაცალოთ შეგრილება, მწვანე ხახვი და კიტრი წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შევაწითლოდ ზეთში. დავამატოთ წინასწარ წყალგავლებული მჟავე კომბოსტო, და ვშუშოთ 30 წუთის განმავლობაში, ხშირად ვურიოთ...
ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილიანი წყალი და ვხარშოთ თითქმის მზადყოფნამდე. ბოლოკი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავამატოთ ძმარი და ტომატ-პასტა...
თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხები ჩავუშვათ მარილიან წყალში, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი. დავდგათ მოსახარშად ½ - 1 საათის განმავლობაში. ხახვი...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბიკებთან ერთად მსუბუქად მოვხრაკოთ. გავხეხოთ ნიორი. ხორცი და თირკმელები დავჭრათ წვრილ ზოლებად. დავამატოთ ტომატ-პასტა...
პოპულარული რეცეპტი
ქაშაყი კარგად დავალბოთ, გავასუფთავო...
ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...
ყავა მოვხარშოთ ჩვეულებრივად, ჩავასხ...
კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვა...
ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...