კატალოგი
ქიშმიში დავალბოთ წყალში. ბანანი დავჭრათ ½ სმ სისქის ნაჭრებად და შევურიოთ ქოქოსს, ვიჩნასა და ქიშმიშს. შემდეგ დავამატოთ ნაღები, ლიმონის წვენი...
ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წვენი, დაჭრილი ხახვის, ნივრის, დაფნის ფოთოლის, ტიმიანის, მარილისა და შავი პილპილისაგან მოვამზადოთ მარინადი...
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი და კუდი, დავყოთ 2 ან მეტ ნაწილად და 7 წუთის განმავლობაში ვადუღოთ ზომიერ ცეცხლზე, თან დავამატოთ...
თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში და შევბრაწოთ კარგად გაცხელებულ ცხიმში. ღვინის ძმარს დავამატოთ პილპილის...
წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვხარშოთ 15 წუთის განმავლობაში, არ უნდა ვურიოთ. შემდეგ გავაციოთ და მოვამზადოთ ცომი ფქვილის, მარილის, გამაფხვიერებელის...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ნიორი დავნაყოთ, დავამატოთ ნაღები და შავი პილპილი, წითელი პილპილი და კორიანდრი. მიღებული მარინადი გავხსნათ წყლით და...
მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბილებამდე, შემდეგ ბულიონთან ერთად გავწუროთ საწურში. მშრალი მუხუდო გავაჩეროთ მთელი ღამით. წვრილად დაჭრილი...